Kilpailuhenkisesti 00018

Tervetuloa seuraamaan tämän viikon Minulla Oli Elämä Mutta Vaihdoin Sen Maagiseen Näppäimistöön Ja Tietokoneeseen-kisailua.

Tällä kertaa kisa on tavallistakin jännittävämpi ja kiihkeämpi, sillä tuomariston lisäksi mukana on kilpailijoita. Ensimmäinen heistä on Blogivastaaja, joka voi olla tuttu joillekin lukijoille, mutta keitä me olemme tuomitsemaan valintojanne?

Blogivastaaja, mitä kuuluu?

– Ensinnäkin, kivasti pidetty lupaus siitä kuinka ”vanhan blogin lopettaminen ei merkitse etteikö sinullekin olisi hommia”.  Toisekseen on kiva nähdä miten olet kehittynyt vitsi-ritsasta hupi-heitukan kautta suoranaiseksi nauru-huor

Ah hah hah haa, voi sinua blogivastaaja, aina niin hauska tavata ja muistaa miksi erosimme.

Kisan toinen osanottajamme on Renenahasemapetilon. Hänen erikoisalaansa on blogien ulkoistamistyön varsinainen suoritus, ja nyt meitä kaikkia kiinnostaa mitä tämä oikeastaan tarkoittaa, Renenahasemapetilon?

– Öö ää ee uu?

Aivan, taisin unohtaa mainita että Renenahasemapetilonilla ovat vielä(kin) käynnissä kieliopinnot, joissa hän menee aakkosten opettelussa. Mutta ei anneta sen häiritä kisailua, eihän?

Sitten itse asiaan: Kristillisten kansanedustaja Leena Rauhala on tehnyt poliisille tutkintapyynnön ja kirjallisen eduskuntakyselyn, koska hänen mukaansa kustantaja Sanoma Magazines aikoo julkaista nuorille suunnattua kirjoja, joissa esitellään wiccalaisuutta ja ”eräs kirjan henkilöistä on pukeutunut kuin ”sadomasokistinen prostituoitu”.

Lisäksi Kristillisten eduskuntaryhmä on julkaissut tiedotteen koskien vapaa-ajattelijoiden tempausta. Tiedotteen mukaan ”Vaikka mielenilmaisut ovat laillisia, on niiden järjestäjien aina välttämätöntä kunnioittaa kansan vähemmistön tai enemmistön arvoja.”

Kysymys kuuluu: mitä tästä kaikesta pitää tuumata?

Blogivastaaja, vastauksesi?

–  Onko tämä muka oikeasti parasta mitä pystyt tarjoamaan?

Melkein, mutta ei aivan, joten vastausvuori siirtyy Renenahasemapetilonille.

– Äl ii oo än?

Tuomaristo hyväksyy vastauksen, sillä oikea vastaus on ”nyt alan pikku hiljaa ymmärtää miksi kristittyjä heitettiin leijonille”.

Mainittakoon vielä että Sanoma Magazines ei ole julkaisemassa mitään kuvatun kaltaista teosta, ja että Leena Rauhala teki jo 2003 eduskunnassa kirjallisen kyselyn jossa epäili evoluutioteorian sopivan parhaiten elämänkatsomustiedon tunneille, ”onhan kysymys enemmänkin uskonnosta kuin tieteestä”.

Pisteiden ollessa jännittävässä 1-0-tilanteessa jatkamme seuraavaan aiheeseen eli ajankohtaisiin aiheisiin.

Kysymys kuuluu: nainen repi mieheltä mieheltä kiveksen. Milloin?

Ensimmäisenä vastauksen antaa taas Blogivastaaja.

– Uskon että se tapahtui sen jälkeen kun mies oli luvannut että kirjoittaa naisesta, mutta sitten mies ei kuitenkaan tehnyt niin, joten nainen teki sen kun mies vähiten sitä odotti, eli sinuna kävelisin selkä seinäänpäin tästä lähtien.

Hyvä vastaus, mutta ei kuitenkaan oikea. Renenahasemapetilon?

– vee ii ii äs ii?

Piste Renenahasemapetilonille jälleen oikeasta vastauksesta! Viisi vuotta on aivan oikea vastaus!

Iltalehti uutisoi perjantaina 04.06.2010 kuinka nainen oli käynyt väkivaltaiseksi miehen kanssa.

Ikävä kyllä BBC ehti uutisoida tapahtuneesta silloin kun se tapahtui 10.2.2005 eli viisi vuotta sitten. Ilmeisesti joku oli sekoittanut BBC:n ”jaetuimmat” -kohdan ”tuoreimmat”-sarakkeen kanssa.

Tähän väliin pieni tauko, ja aiheeseen liittyen Hale & Pace-koomikkoparin ”a day in the life of the tabloid journalist”:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: