Henkilökohtaisesti 00012 1/2

Tiedoksi niille, jotka vasta nyt tulivat mukaan, tällä viikolla listaamme asioita joita en vielä ollut tajunnut viikko sitten. Huonompi tuuri teille kaikille jotka googletitte tänne ”hauska juttu”- tai ”hauskajuttu”-hakusanoilla.

4. Maailmankaikkeus yrittää sanoa jotain minulle. En ole vielä täysin saanut selville mitä, mutta ainakin se huutaa sitä äänettömästi korvani juuressa.

Koko viime viikko oli maailman suurimman oja-allikko-testialueen läpi ryömimistä.

En läpikäy sitä tässä uudestaan, koska armeija-, synnytys-, ja ”et usko miten hirveä päivä minulla oli”-tapahtumien selostus jälkikäteen on samaa laatua kuin ideanne säästää aikaa ja grillata pakastebroileri auton akulla: itse olette aivan uskomattoman innoissanne, mutta kaikki muut näyttelevät kiinnostunutta kohteliaisuudesta ja miettivät sopivaa tapaa vaihtaa aihetta.

Vihjaistaan vain että mm. silmiäni sattuu aina kun katson tietokoneen monitoria, siskoni varmaan pitää minua normaaliakin kajahtaneempana ja mietin miksi katumuksen ja syntien tunnustamisen väri tuntuu olevan kevään hitti.

5. Japanissa on BBC:n mukaan erikseen termi ”burahara”, mikä tarkoittaa veriryhmään liittyvää häirintää. Siellä nimittäin uskotaan että veriryhmät määräävät luonteenlaadun.

Jos haluatte tarkistaa oman luomteenlaatunne, käykää Japan Visitor-sivulla.

Mielenkiintoisinta kuitenkin on että epäilen BBC:n saaneen juttuidean Japanissa todella suositun Yakuza-pelin uutisesta.

6. En voittanut Sookie Stackhouse-kilpailua ehdotuksellani ”pimeän ylösnostamat”. Voiton vei ”veren voima” eli onnea voittajille (kaksi henkilöä ehdotti tuota).

Mutta kuten lupasin, jos kukaan muu ei adoptoi tuota yksinään olevaa nimi-parkaa, kirjoitan itse sille tarinan. Itse asiassa minulla on jo kaksi ideaa, joista kumpikin on pitkä, lukukelvoton sekä tylsä ja sisältää todennäköisesti erektio-vitsejä.

Kirjoitan sen kumpaan keksin enemmän erektio-vitsejä.

Siihen asti voitte lukea vaikka Details-lehden juttua True Blood-sarjan miestähdistä.

7. Luottamus on kuin peili: voit rikkoa sen ja vaikka korjaat sen ennalleen, siinä tulevat aina näkymään säröt.

Ja se sattuu.

Varsinkin kun rikoit sen itse.

Joten lopuksi Beck: Nobody’s fault but my own.

Mainokset

2 Responses to Henkilökohtaisesti 00012 1/2

  1. Zepa sanoo:

    ”Koko viime viikko oli maailman suurimman oja-allikko-testialueen läpi ryömimistä.” Ai, me ollaan sittenkin duunissa samassa korporaatiossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: