Henkilökohtaisesti 00011

Tervetuloa seuraamaan jälleen Word Up V*ttu P*rse-tapahtumaa eli Sanat Jotka Nelinkertaistavat Blogisi Kävijämäärän-palkintojen jakoa.

Ensimmäinen palkinto ei mene yksittäiselle henkilölle vaan ryhmälle.

Nimittäin kaikille niille jotka eivät tajunneet että jos kirjoittavat Facebookissa ryhmän ”Tuen ajatusta että Suomea hallitsee musta kuningas” (liittyy Aamulehden uutiseen) seinälle, facebook näyttää heidän nimensä mm. sellaisten kommenttien kuin ”painu [seksuaalisuuden ilmaisu + halventava nimitys kansallisuudesta] v**uun” vieressä.

Lisäksi google näyttää ne kaikille Facebookin ulkopuolella.

Tuomaristo perustelee päätöstään seuraavasti: ”Aluksi pisteet kotiin siitä että uskaltaa seistä mielipiteensä takana. Lisää pisteitä tulee siitä, että uskaltaa kirjoittaa niitä julkisessa netissä.

Varsinkin kun Ura-arenan uutinen kertoo että Yhdysvalloissa viidesosa työnantajista tarkistaa rekrytoitavien käyttäytymisen netissä. Olisi ihme jos Suomessa ei tehtäisi samoin.”

Onnittelut siis kaikille heille ja sitten eteenpäin sana-tulvassa, kuten mummoni joka työskenteli SANA:ssa eli Etelä-Afrikan lastenhoitajien järjestössä aina sanoi syyssateiden aikaan.

Vuorossa on viikon ehkä odotetuin palkinto, Willie Nelson-kiertopalkinto eli Fuck Them If They Can’t Take A Joke.

Taisto tämän viikon tsoukista eli lingvistisestä vitsistä oli suorastaan käsinkosketeltavan kova, suorastaa kourittava. Asiaa monimutkaisti lisäksi se, että kilpailu oli kansainvälinen ja taso oli siksi normaalia korkeatasoisempi.

Tuomaristo päätti kuitenkin lopulta myöntää palkinnon Nathan Coffeylle, joka on American Legislative Exchange Councilin eli osavaltion lakimuutoksia yritysten puolesta lobbaavan järjestön viestintä-osaston johtaja.

Kommentti, jolla hän sai palkinnon liittyy tapaukseen, jossa 29 miestä kuoli hiilikaivoksen räjähdyksessä Länsi-Virginiassa.

Kuolleen kaivosmiehen leski haastoi haastoi oikeuteen kaivoksen omistavan yhtiön (yhtiön toimitusjohtaja on sanonut mm. että ”turvatarkastajat ovat yhtä hölmöjä kuin puhe ilmastomuutoksesta”).

Nathan Coffey kommentoi lesken oikeusjuttua twitterin kautta sanomalla ”Kaikki tahtovat ilmaista rahaa!

Kun kaikki eivät oikein ymmärtäneet vitsin pointtia, hän twiittasi myöhemmin ”arvostaisin jos voisitte julkaista tiedon että myönnän olleeni väärässä, se oli mautonta & perusteeton sarkastinen kommentti”.

Tuomaristo antaisi mielellään palkintoperustelut, mutta he ovat liiaksi hämillään siitä miten hiljaista voi tulla jos joku heittää suustaan sammakon, jolla on selässä neutronipommi.

Viimeisen palkinnon tuleekin jakamaan vieraileva tähti eli Suomenkielioppilaitoskurinpitäjät Ry:n puheenjohtaja.

Pidemmittä puheitta, kertoisitteko kuka saa Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas-palkinnon tällä viikolla, Suomenkielioppilaitoskurinpitäjät Ry:n puheenjohtaja?

Llky.

Isot onnittelut siis Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymälle.

Kiitämme kaikkia jotka jaksoivat lukea ja klikata linkkejä tälläkin viikolla. Palaamme näihin tunnelmiin taas seuraavalla kerralla, joten lopuksi musiikkia yhtyeeltä El Perro Del Mar ja kappale ”God knows (you gotta give to get)”:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: