Henkilökohtaisesti 00009

Tervetuloa tämän viikon Sitten Vieras Sanoi Että Mutta Kun Minulla Ei Ole Tonnia-palkintojenjakoon. Kuten nimikin kertoo, tajuatte sitten lähdettyänne mikä tässä oikein oli hauskaa.

Ensimmäisenä annetaan Älä Nuolaise Ennen Kuin Puolet Työkavereistasi On Poissa Ja Joudut Tekemään Iltavuoroja Jonka Jälkeen Et Jaksakaan Kirjoittaa Blogiisi-palkinto. Sen luovutus suoritettiin aiemmin kulissien takana antamalla voittajan lätkiä otsaansa kämmenellään, mikä selittää omituiset äänet joita saatoitte kuulla. Jos kuulette edelleen omituisia ääniä, emme voi auttaa teitä.

Omituisilla äänillä jatketaan koska seuraava palkinto on Hellapoliisi, Meillä On Ongelma. Kilpailu oli kova, mutta tuomaristo päätti antaa sen jääkaapille.

Tuomaristo perustelee päätöstään seuraavasti: ”Meihin teki erityisen vaikutuksen keskellä yötä kuuluva skuuurrnsskuuurrnsskuuurrns-ääni, sillä sen vuoksi tuomaristo uneksii aina olevansa pyörivällä avaruusasemalla, jonka mekaanisesti luotu painovoima on sammunut, ja kohta pettää ikkunoita suojeleva voimakenttä ja/tai kahva josta pitelemme kiinni.

Miten jääkaappi tiesi että korkean- sekä avaran paikan kammoisena emme uskalla edes katsoa avaruusdokumentteja, emme ehkä koskaan saa tietää, mutta se ansaitsee silti palkintonsa.”

Hyväksi kakkoseksi tuli vedenkeitin, joka irtisanoi eilen YYA-sopimuksensa.

Sen palkintosijan vei kuitenkin fakta, että nyt täyspäiväiseen käyttöön voidaan ottaa Espressokeitin ”Herr” Krups, joka toimien kuin horkkataudista kärsivä vatsavaivainen spitaalinen eli täristen ja levittäen tavaraa ympäriinsä  tuottaa ruskeaa nestettä.

Jatketaan palkintojen kanssa, sanoi entinenkin mäkihyppääjä, ja mikäs tässä on julistaa seuraava palkinnonsaaja kategoriassa Onko Tämä iIroniaa Vai Onko Valta iKorruptoinut Sinut Täysin.

Voittaja on Apple, joka on kieltänyt tämän vuoden Pulitzer-palkinnon voittajan Mark Fioren ohjelman käytön iPhonessa.

Wired-lehden mukaan Apple kielsi pilakuva-ohjelman, koska se ”sisältää sisältöä joka tekee pilaa julkisista henkilöistä ja rikkoo kohtaa 3.3.14 iPhonen kehittäjä-ohjelman lisenssisopimuksessa jossa sanotaan: ohjelmat voidaan hylätä jos ne sisältävät sisältöä tai materiaalia minkäänlaista (tekstiä, grafiikkaa, kuvia, valokuvia, ääniä, jne.) jota Applen kohtuullisen arvion mukaa voidaan pitää vastustettavana, kuten esimerkiksi hävyttömänä, pornografisena tai halveksuvana.”

Tuomaristo kiittelee paitsi ”sisältää sisältöä” käyttöä, myös sitä että k.o. firma aikoinaan julkaisi mainoksen, jossa vastustettiin juurikin tällaista toimintaa:

Lisäksi mainokselle on jopa oma wikipedia-sivu.

Tuomaristo huomioi sen, että Apple asian saaman huomion vuoksi lopulta salli Mark Fioren ohjelman, joten vitsailu Applen kustannuksella loppuu tähän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: