Henkilökohtaisesti 00006 1/2

Kas näin pienen tauon jälkeen jatkuu tämän viikon Henkilöille, Jotka Hyötyvät Turhan Paljon Siitä Että Muut Hoitivat Ihmiset Ravintoketjun Huipulle-palkintojenjakotilaisuus. Toivottavasti kaikki ehtivät käydä vessassa, nukkua ja syödä aamiaista, sillä emme pysähdy ennen loppua kenenkään vuoksi.

Tämänviikkoisen ”Suomenkielen Köyhyysloukko” palkinnon saa Cambridgen englanninkielen verkkosanakirja, joka osoittaa miten monella eri termillä voit sanoa ”viehättävä naisihminen”:

Juustokakku

Pala nöyhtää/kamaa/hametta

Patootie

Muussaaja

Ajattelevan miehen kahvileipä

Kunniamaininnan lohdutuspalkintona saa suomenkieli siitä hyvästä, että osataan meilläkin jotain todella monipuolisesti.

Seuraavan palkinnon eli ”Maailman Muuttuminen Tuli Yllättäen Päälle Kuolleesta Kulmasta”-pokaalin eli ”sen tajuaminen että ennen kaikki oli eri tavalla” saa tuomaristo.

Tässä tuomariston voittanut lausunto: ”Miksi näissä uusissa pyörissä tuntuu jokaisessa olevan vakiona 21-vaihdetta? Ei ennen vanhaan ollut kuin kolme vaihdetta ja sillä poljettiin ylämäet, alamäet, laskiaismäet ja minne mäjet eikä ollut tarvetta enemmälle. Ja mitä väliä on sillä onko etujarru vai takajarru? Eikö voisi olla jarrujarru jolla sykkeli varmasti pysähtyy?”

Puheenvuoro siirtyy nyt pois tuomareilta, mutta jos jotakuta kiinnostaa miten loppu menee, se on tilattavissa äänikirjana myöhemmin.

Lopuksi vielä ”Ehkä Hän Syntyi Niiden Kanssa”-palkinto, joka menee myyjälle joka antoi minulle ostaessani miesten kasvovoiteen kaupanpäällisinä puhdistusliinoja meikipoistoa varten.

Tuomaristo perustelee päätöstään seuraavasti: ”…Ja sitten tämä ”Aeroputkinen 6061 alumiinirunko ja oversize etuhaarukka”, no ei sen puustakaan pidä olla mutta onko siinä ilmareikiä kun se on aeroputkinen ja ei kai haarukkaa tarvita muuhun kuin syömiseen…”

Jos tuomaristo olisi kertonut perustelut, ne olisivat menneet seuraavanlaisesti:”koska myyjä ei tiennyt että silmänalusten alla ei ollut kajalia, tämä on hauskaa. Tai sitten luuli että tällä tyypillä olisi joku joka voisi käyttää niitä, mikä tekisi tästä vielä hauskempaa.”

Kiitämme tuomaristoa ja mukanaolijoita. Lopuksi vielä musiikkia jota on kuunneltu erityisen ahkeraan tällä viikolla eli Sol Seppy: Enter one.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: