Henkilökohtaisesti 00003

Tahdon heti alkuunsa korjata erään huhun.

Kyllä, olin Turussa viime viikon, ja kyllä, ajoin ystäväni kanssa Myllysillan yli ennen kuin se romahti. Mutta meillä ei ollut laatikoissa viime kuukauden tuottoja Turun Sarjakuvakaupasta muutettuna kymmensenttisiksi, jotta olisimme voineet täyttää lasten kahluu-altaan ja leikkiä olevamme Roope Ankkoja ja pulikoida kolikoissa.

Kolikot olivat säkeissä joiden kyljessä luki isolla ”$” ja me leikimme olevamme Karhukopla pakenemassa onnistuneelta ryöstökeikalta Roope Ankan rahalinnakkeesta.

Nyt kun tuo on saatu selvitettyä, voin kertoa muutoin onnistuneesta vierailustani.

Olin kaupalla myymässä sarjakuvia, koska olin kuullut keskusteluista että siellä käy ”yllättävän paljon kypsiä, vaihtelunhaluisia koti-äitejä naimaikäisten tyttäriensä kanssa”. Onneksi tuo ei ollut ainoa (joskin merkittävä) syy kaupalla olemiseeni, sillä en nähnyt kuvatun kaltaisia pareja niinä aikoina kun en ollut vessassa.

Sen sijaan kaupalla kävi opiskelijattaria, jotka saivat minut toivomaan olevani 10 minuuttia nuorempia; missä ihmeessä nuoruudessani olivat naiset jotka lukivat sarjakuvia? (Ensimmäinen joka edes ajatteli vastata ”no lukemassa sarjakuvia, höh”…suu kiinni.)

Lisäksi kaupalla kävi opiskelijoita joiden kanssa pohdimme miksi ”Battler Britton” ei ollut aakkosten kohdassa ”B” vaan kohdassa ”K” kuten ”korkeajännityssarjikset”. Noh, Turussa Turun tapaan…

Turkumilisointini edistyi taas yhden piirun verran kun hankin paikallisen bussikortin.

Eli toisin kuin eräässä nimeltä mainitsemattomassa rantakaupungissa, saadakseen halvemmat kyydit entisessä pääkaupungissa ei tarvitse todistaa väestörekisterikeskuksen, Kelan ja puoluerekisterin avulla olevansa paikallinen, maksukykyinen, luontainen henkilö, joka ei ole koskaan ollut mukana aktiivisesti kansallissosialistisen puolueen toiminnassa Saksassa vuosina 1933-1945.

Mutta nyt olen jälleen palannut. Älkääkä vaan sanoko että teillä oli ikävä, sehän on itsestäänselvää.

Mainokset

4 Responses to Henkilökohtaisesti 00003

  1. Polga sanoo:

    Ei ollu ikävä, ko kert tul nii hauskast posti ,D Tää ei kyll ymmär olleska, kui varte siin yhres ol framisivul jottai mukamas kaksmiälisist jutuist =O Mää ihmettele kauhiast!

  2. Öh…kyl määki Turuus..?

  3. Polga sanoo:

    Nii määki! *tsihih* Orotas ko mä vetäse Mätö ja Töpö viäl kehi.

  4. Jos ei mukana ole Matti, Teppo tai Seppo, se ei ole turkulainen juttu ollenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: