Kuntosalipalvelusaikaehdotus

Suomeen pitäisi luoda pakollinen kuntosalipalvelusaika, joka korvaisi vähitellen armeijapalveluksen.

Seuraavat seikat puoltavat tätä:

– Se sopisi molemmille sukupuolille.  Jos kerran naiset pitää saada armeijaan, niin vastapainoksi miesten tulisi joutua ajelemaan kaikki ihokarvansa kehostaan päivittäin. Lopputuloksena kukaan ei ole tyytyväinen.

Siksi olisi parempi aloittaa aivan tyhjältä pöydältä.

– Varusmiesten kunto on huono. Vaikka onkin tehty ehdotuksia joiden kommentointi on mahdotonta koska alkuperäismateriaali itsessään putoaa absurdius-horisontin tuolle puolen, niistä ei oikeasti ole apua.  Paitsi tietenkin jos koillisesta tai kaakosta koukkaava vihollinen on häkeltynyt reittivalinnastaan, ja päästää niin lähelle että häntä voi nuijia peliohjaimella.

Kuntosalilla kunto varmasti nousee.

– Poikkeeako ali-, väli-, ja yli-upseeriston komentaminen niin paljoa kuntosaliohjaajan komennoista?

– Miten kuntosalikaapin ylläpito eroaa armeijan kaapin huolehdinnasta?

– Kauhealla kiireellä odottamisen oppii kun ensin juoksutetaan porukkaa kuntosalin ympäri, ja suljetaan sitten vartiksi kuntosalin tuulikaappiin.

Myönnetään, petien päällyslakanan asettelun opettaminen on vähän haastavaa kuntosaleilla, mutta eihän mikään suunnitelma täydellinen ole.

Tällä tavoin saataisiin myös paikallinen yrittäminen nousuun, kun jokaiseen pitäjään tarvittaisiin kuntosali ja jokaiseen kuntosaliin oma sotilasorkesteri soittamaan taustamusiikkia.

Kuntosalipalveluksen aika olisi sama kuin mikä naistenlehtien mukaan tarvitaan joulun jälkeen rantakuntoon saavuttamiseen, eli riippuen lehdestä ja aloitustasosta neljästä viikosta kolmeen kuukauteen.

Tietenkin ”kertausharjoituksia” olisi vuosittain, paitsi jos voisi osoittaa että on juuri silloin vähintään piirimestaruus-kisoissa.

Tärkeä kysymys tässä kaikessa on aseiden osa uudistuneessa kuntosalipalveluksessa.

Niitä ei tietenkään tarvita, koska aseet ovat pahoja ja ne saavat ihmiset tappamaan  muita ihmisiä joilla on/ei ole aseita. Kunhan Suomella vain on tarpeeksi hyväkuntoisia sotilaita, kyllä he osaavat koukata vihollisen taakse peliohjaimen kanssa.

Mainokset

4 Responses to Kuntosalipalvelusaikaehdotus

 1. Ninni sanoo:

  Hahaa, löysin selvästi taas hyvän blogin – kiitoksia siis kommentoinnista omassani 🙂

  Aika nerokas ehdotus, vaikka mielestäni se, että kuntosalipalveluksessa ei opi petaamaan sänkyä, on melko pitkä miinus jos ajatellaan, että tähän saakka se näyttää olleen ainoa asia, jonka porukka armeijassa kunnolla oppii. (Em. havainto perustuu tosin ainoastaan subjektiiviseen havainnointiin, mutta asiaa koskevaa vertailevaa tutkimusta hullujen, sivareiden ja armeijan käyneiden parissa on kumminkin suoritettu jo viitisentoista vuotta).

  • We’ve been expecting you 😉

   Wanha totuushan on, että jos tulisi sota, ja se päättyisi tasapeliin, voittaja olisi se armeija jonka sängyt ovat särmemmän näköiset. Vaikka aina luullaan että armeija opettaa vain tappamaan, itse asiassa siellä kiinnitetään TODELLA paljon huomiota päivälakanan ruutukuvioinnin vatupassimaisuuteen. Itse asiassa, jos armeija olisi ihminen, se olisi jo lukittu pehmeään huoneeseen anaaliselle tasolle jälkeenjääneenä, asehulluna, yhteiskunnallista vaaraa edustavana (tahtoo tehdä kaikista pojista miehiä) parantumattomana psykopaattina.

 2. Ninni sanoo:

  Minua on huijattu – en löytänytkään uutta hyvää blogaajaa vaan saman vanhan. Ei ole reilua muuttaa ulkoasua varoittamatta. Hyvät kirjoittajat ovatkin ilmeisesti harvemmassa kuin toivoisi…

  • ”Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.”
   – Abraham Lincoln-

   Minulle riittää että saan huijattua porukat tänne, missä rasitteena eivät mm. ole k-i-i-r-a-k-o-r-v-e-n-a-l-a-s-t-o-n-k-u-v-a-t.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: