Termostaattoreista

Kuten olen saarnannut seurakunnalle jo vuosia, tietokoneet eivät tule koskaan saavuttamaan elokuvissa esiteltyä maailmanvaltaansa. Kukaan joka koskaan on yrittänyt saada niitä toimimaan edes yhden ihmisen kanssa niitä ymmärtää miksi.

Siksi en niinkään huolestuisi siitä mitä Kalifornian nykyinen kuvernööri tekee virkakautensa jälkeen.

Mutta huolestuisin HS:n uutisesta jonka mukaan yhä useampi saavuttaa 100 vuoden iän.

Jonain päivänä tämä tullaan muistamaan hetkenä jolloin Termostaattorit nousivat esille.

Minulle ihminen on kone. Olkoonkin miten monimutkainen tai leivänpaahdinta paremman näköinen bikineissä, mutta kone kuitenkin.

Jokaisella koneella on perusfunktionsa, jonka lisäksi tulee lisätoimintoja jolla saadaan perusteltua 9,99 € lisäys hintaan. Ajan myötä kuitenkin kaikki koneet alkavat hajota, ja ainostaan niiden ytimessä olevat perustoiminnot jäävät. Saatte edelleen paahtonne, mutta mukana tulee harvemmin enää hymyilevä hiirennaama.

Ihmiset ovat samanlaisia. Tietyn pisteen jälkeen he haluavat vain syödä, katsoa tv:tä, nukkua, ratkaista lehden sudokun aamukahvin kanssa ja toistaa tuon kunnes kuolema ikävästi häiritsee.

Sitä ennen heistä voi kuitenkin tulla Termostaattoreita, joille ainoa taistelemisen arvoinen asia on sijainti lähikaupan ilmaisen kahvitarjoilun jonossa ja siitä saako kahvia myös termokseen.

Koska oletusasetuksilla varustettu nuoriso ei välitä muusta kuin ilmaisen lounaan yhteydessä soivasta ilmaisesta taustamusiikista, Termostaattorit alkavat vallata kaikkia elämän tärkeitä osa-alueita: mediaa, elintarvikkeita, sosiaalihuoltoa, netin pornotarjoilua.

Ja jonain päivänä kun heräät, huomaat että tärkein keskustelun aihe kaikkialla on se olitko aikoinaan valkoisten vai punaisten puolella, miten tasapainotat ruokavaliotasi leseillä ja luumuilla, millä tasolla vanhustenhuollossa ollaan pohjoismaisella akselilla sekä kuinka aikuisviihde-videoissa on omituinen taustaääni, ikäänkuin tekohampaiden hölskyntä.

Tervetuloa uuteen blogiini. Peli on edelleen sama, mutta säännöt ovat muuttuneet.

Mainokset

16 Responses to Termostaattoreista

 1. Zepa sanoo:

  Kiitos. WordPress, wou. Oletko muuten jo kokeillut, miltä leivänpaahdin oikeasti näyttäisi bikinit päällä? Voi olla hot.

  • WordPress vetoaa nörttiin minussa paljon toimintoja sisältävällä käyttöliittymällään. Ihan kuin hörykone olisi yhdistetty tyhmään päätteeseen ja kaikki olisi kutsuttu irc-kanavalle!

   Yläsosa vielä menee hyvin, mutta stringi jää aina kiinni alasvetovipuun, mikä on aika epäsexyä.

 2. Alcinoe sanoo:

  Herrakkajumakka, osaako tänne edes humanisti kommentoida?

  Osaa MOT.

  • Jännempää on se, osaako tietojenkäsittelyn pilipalinomi asettaa WordPressiin asetuksen ”hyväksy kaikki kommentit, niin ettei minun tarvitse erikseen tulla jokaisen kohdalle klikkaamaan”.
   Voin paljastaa että tällä hetkellä ollaan saavuttamassa käyttöliittymä-ymmärrykseni horisonttia, joten…Apua?

 3. Polga sanoo:

  Tämä myös huolestui samasta uutisesta… Ajattelin kauhulla mm. päivä”tansseja”, iltapubeja ja muuta viihdykettä, jonka sisältö saattaisi oudosti, niin, saada todellakin sisältöä. Varmastikin vaippojenvaihtohuoneita lisättäisiin eli ns. lastenhoitohuoneen nimeä olisi vaihdettava ravinteleissa ja kauppakeskuksissa – niissä Helvetin Esikartanoissa, joissa Uusi Sukupolvi viettäisi laatuaikaa. Taustalla soisi Erkki Punkkarisen Hakaneuloja hopeamaljassa jne. Apuva! Onneksi en elä niin kauan, onneksi. Pelvoittavaa se kumminkin on!

  • (Anteeksi pikku hetki… Tuhma WordPress, tuhma WordPress: Polgan kommentit eivät ole roskapostia. Tuhma, tuhma WordPress.)

   Viimeisin tieto Helsingin Sanomien uutisoimana on, että Helsinki on alkanut kelvata lapsiperheille.
   Jos olisin kaupunginvaltuutettu, tekisin nyt seuraavanlaisen populistisen esityksen: vanhustentalot ja lastenhoitolat yhdistettäisiin, sillä esim. vaipanvaihto on vaipanvaihto on vaipanvaihto, molemmille asiakaskunnille kelpaa ei-kiinteä ruoka ja varmaan kumpikin piristyisi kun olisi eri-ikäistä seuraa naapurihuoneessa.

 4. ill. sanoo:

  leivänpaahdin on kyllä ihan selkeesti miespuolinen olento. kun sillä on alapäässään se mistä painetaan. ei sillä, nekin voi näyttää iha hyvältä bikineissä.. no joo eikä leivänpaahtimella ole raajoja, mut on sellaisia ennenkin nähty.

 5. Waldorf sanoo:

  Leivänpaahdin on jo puettu biksujen alaosaan. Kts. google, kuvahaku: ”Till Lindeman + Mann Gegen Mann”.

  Mitä termostaattoreihin tulee, henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että nykyisen teinitermostaattoreiden kanssa ei tarvitse odotella koneen hyytymistä ja hajoamista vanhoille päiville asti. Ne on valmiita serijätekeräykseen jo ennen virallista aikuisikää. Ei oikein jakseta, haetaan vähän kivoja lisävoiteluaineita ja kun vähän yskähtää, anotaan eläkepapereita. Kyyninen? Minäkö? Kuka huuteli takarivistä?

 6. Älä vaan nyt katso, mutta uskoakseni se on tuo tyyppi tuolla. Niin, juurikin tuo. Mutta älä katso, muuten se luulee että me tuijotetaan sen kävelytukea, eikä siksi että me tiedetään että se on se tyyppi. Ai pitäisikö meidän auttaa sitä? No eiköhän se saa mäyräkoiransa itse kannettua kun on sen ostanutkin, mutta siis ei edes katsota sitä.

 7. Edgar sanoo:

  Moi. Kirjoitin sulle äsken pitkän kommentin, mutta kadotin sen. Ei se mitään.

  Halusin vain kertoa, että kirjoitan taas. Tarkalleen ottaen tästä päivästä eteenpäin. En kerro blogista tuttu-tutuille, ja Internet-maailmassakin vanhoista tutuista vain sinulle ja Isopeikolle.

  Blogiin ei tule mitään ihmeellistä. Ihan vain sellaisia pieniä asioita, joista mulle tulee hyvä mieli. En siis oleta tai odota, että lukisit juttujani, kuten ennen. Toivon vain, että vilkuilisit niitä sivusilmällä joskus (:

  -P

 8. Edgar sanoo:

  T rakas ymmärsit väärin. Uusista tutuista ei ollut mitään puhetta (:

 9. Ahaaaaaaa…eli siis se ei ole yhtä salaista tietoa kuin totuus Kennedyn murhasta tai mitä Ingmannin maidossa oikeasti on?

  Lupaan levittää sanaa järjen rajoissa.

 10. Edgar sanoo:

  Ei tarvitse levittää kellekään. Hölmö!

 11. Voi teitä luovia ihmisiä ja teidän temperamenttianne 😀

  Ajattelin lähinnä että sitten kun saan selville miten tähän blogiin saa linkkilistat aikaiseksi, mainitsisin blogisi siinä. Eli huhut todella kattavasta vessakirjoittelusta ovat liioiteltuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: